شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
ورود خیرین به دانشگاه ها نیاز به فرهنگ سازی بیشتر دارد / مسئولان به ساخت خوابگاه های متأهلی توجه ویژه داشته باشند

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داداش پور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور خیرین در دانشگاه ها را یکی از نیاز های اصلی وزارت علوم، – معاون وزارت علوم و رییس سازمان امور دانشجویان گفت: با ایجاد تسهیلات ویژه برای متأهلین در دانشگاه ها، دانشجویان برای ازدواج بیشتر […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داداش پور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور خیرین در دانشگاه ها را یکی از نیاز های اصلی وزارت علوم، – معاون وزارت علوم و رییس سازمان امور دانشجویان گفت: با ایجاد تسهیلات ویژه برای متأهلین در دانشگاه ها، دانشجویان برای ازدواج بیشتر تشویق می شوند.

باید همه مسئولین به ساخت خوابگاه های متأهلی نگاه ویژه ای داشته باشند.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داداش پور معاون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری حضور خیرین در دانشگاه ها را یکی از نیاز های اصلی وزارت علوم، دانست و افزود: امروز ورود خیرین به دانشگاه ها بسیار حیاتی است.

وی افزود: خیرین در مدرسه سازی بسیار خوب عمل کرده اند، اما متأسفانه هنوز ورود خیرین به دانشگاه ها فرهنگ سازی نشده است.

رییس سازمان امور دانشجویان گفت: در دانشگاه های مطرح دنیا خیرین یکی از بزرگ ترین منابع مالی دانشگاه ها محسوب می شوند.

وی با اشاره به کمبود خوابگاه ها به ویژه خوابگاه متأهلی در دانشگاه ها گفت: با ایجاد تسهیلات ویژه برای متأهلین در دانشگاه ها، دانشجویان برای ازدواج بیشتر تشویق می شوند.

باید همه مسئولین به ساخت خوابگاه های متأهلی نگاه ویژه ای داشته باشند.