یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
وزارت علوم از دانشگاه ها درباره هزینه کرد بودجه فرهنگی گزارش خواست

سه شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۵۲۰۲۳-۰۱-۱۷دانش معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم از نامه نگاری معاونت اداری مالی این وزارتخانه با تمام دانشگاه ها در خصوص هزینه کرد ۳ درصد از بودجه سالیانه دانشگاه ها به فعالیت فرهنگی خبرداد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری […]

سه شنبه، ۲۷ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۵۲۰۲۳-۰۱-۱۷دانش

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در گفت وگویی درباره عملکرد دانشگاه ها در ارتباط با اختصاص ۳ درصد از بودجه سالیانه دانشگاه ها به فعالیت فرهنگی گفت: در خصوص گزارش اختصاص ۳ درصد از بودجه سالیانه دانشگاه ها به فعالیت های فرهنگی در سال ۱۴۰۱، معاون اداری مالی وزارت علوم با هماهنگی که با معاونت فرهنگی داشته، یک نامه نگاری مفصل با تمام دانشگاه ها انجام داده و از همه دانشگاه ها درخواست شده است که میزان هزینه کرد خود را در این خصوص ارائه کنند.

وی ادامه داد: امیدواریم زودی گزارش آن نهایی شود حتما اگر گزارش مذکور نهایی شد برحسب وظیفه ای که وزیر علوم تحقیقات و فناوری بر عهده ما گذاشته و از مجموعه های خبری درخواست داشته که پیگیر موضوع مذکور باشند، گزارش آن را ارائه خواهیم داد.

معاون فرهنگی وزیر علوم درباره موضع وزارت علوم درخصوص دانشگاه هایی که ۳ درصد بودجه مذکور را به فعالیت های فرهنگی اختصاص نداده باشند افزود: این مورد از طریق هیئت امناهای دانشگاه ها پیگیری می شود و به نوعی تخلف از ابلاغیه ای است

برچسب ها: دانشگاه هادانشگاهفرهنگیدانشهزینه کردگزارشفعالیت فرهنگی

آخرین اخبار سرویس:

وزارت علوم از دانشگاه ها درباره هزینه کرد بودجه فرهنگی گزارش خواست

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.