یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی مکلف به اسلامی سازی دروس دانشگاهی هستند

جمعه، ۱۸ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۲۵۲۰۲۲-۱۲-۰۹دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، در نماز جمعه این هفته استان قزوین امیر جباری، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قزوین و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به عنوان سخنران پیش از خطبه به […]

جمعه، ۱۸ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۲۵۲۰۲۲-۱۲-۰۹دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان ها خبرگزاری دانشجو، در نماز جمعه این هفته استان قزوین امیر جباری، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قزوین و مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) به عنوان سخنران پیش از خطبه به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو مطرح کرد.

– دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان قزوین گفت: برخی دروس دانشگاهی محصول علوم غربی است، وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی مکلف به اسلامی سازی دروس به خصوص علوم انسانی هستند.

متن صحبت های وی بدین شرح است:حکومت پهلوی با دستور امریکایی ها دانشجویان را در سال ۱۳۳۲ به خاک و خون کشیدند با شورع اعتراضات مردم و کسبه در روز های ۱۴ و ۱۵ آذر سال ۱۳۳۲ و ادامه دار شدن آن در دانشگاه تهران به دلیل سفر نیکسون و فرماندهان کودتای ۲۸ مرداد به ایران با دعوت دربار شاهنشاهی، دانشجویان بر علیه این اقدام شاه واکنش نشان دادند.

برچسب ها: بسیج دانشجوییدانشجواستان قزوینشورای عالی انقلاب فرهنگی

آخرین اخبار سرویس:

وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی مکلف به اسلامی سازی دروس دانشگاهی هستند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.