چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
وزیر آموزش عالی سوریه به ایران سفر می‌کند

دکتر بسام ابراهیم، وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی جمهوری عربی سوریه به دعوت دکتر محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به ایران سفر می‌کند تا با امضای یادداشت تفاهم همکاری، فصل جدیدی را در توسعه همکاری‌های علمی بین دو کشور آغاز شود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر حسین […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر حسین سالار آملی، رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین المللی با اعلام این خبر گفت: کشور سوریه به عنوان کشوری در حوزه مقاومت و هم راستا با سیاست‌های منطقه‌ای ایران، جایگاه ویژه‌ای در نوع و سطح همکاری‌های علمی داشته است و سفر وزیر آموزش عالی سوریه به تهران که در پی دعوت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری انجام می‌شود، فصل جدیدی از همکاری‌های علمی را رقم خواهد زد.

رئیس مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی افزود: این هیات علاوه بر دیدار با وزیر علوم، با معاون علم و فناوری ریاست جمهوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز ملاقات خواهد داشت.

وزیر سوریه همچنین در این سفر دو روزه از چند دانشگاه و پژوهشگاه نیز بازدید می کند تا ضمن دیدار با روسای این مراکز، زمینه‌های همکاری بین دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دو طرف بیش از گذشته فراهم شود.