چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
وزیر علوم به دو استان چهارمحال و بختیاری و اصفهان سفر کرد

دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری؛ امروز دوشنبه ۱۳ دی‌ماه به استان چهارمحال و بختیاری سفر کرد و در ادامه (فردا سه‌شنبه ۱۴ دیماه) در استان اصفهان حضور خواهد داشت. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در جریان سفر به استان چهار محال و بختیاری امروز _ دوشنبه ۱۳ دی‌ماه_ […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر زلفی‌گل در جریان سفر به استان چهار محال و بختیاری امروز _ دوشنبه ۱۳ دی‌ماه_ پس از زیارت قبور مطهر شهدای گمنام دانشگاه شهرکرد به بازدید از طرح‌ها و پروژه‌های این دانشگاه خواهد پرداخت؛ سپس در آئین تکریم و معارفه رئیس پیشین و سرپرست دانشگاه شهرکرد سخنرانی خواهد کرد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه سفر استانی خود، فردا _سه شنبه ۱۳ دی‌ماه_ به استان اصفهان رفته و از دانشگاه اصفهان، صنعتی اصفهان و همچنین شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید کرده و در آئین تکریم و معارفه سرپرستان جدید دانشگاه‌های صنعتی و اصفهان نیز سخنرانی خواهد کرد.

شایان ذکر است؛ دیدار با دانشگاهیان و اعضا هیات علمی، فناوران و صاحبان شرکت‌های دانش‌بنیان در شهرک علمی تحقیقاتی و رونمایی از چندین محصول دانش‌بنیان در این شهرک و همچنین دیدار و گفت و گو با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد از دیگر برنامه‌های وزیر علوم در این سفر دو روزه خواهد بود.