یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
وزیر علوم: رییس دانشگاه بودن کار سختی است / دائماً در حال تزریق نکات منفی هستیم

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو. محمد علی زلفی گل عصر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه رییس دانشگاه قم اظهار داشت: امروز که در عرصه های علمی با امنیت می توانیم فعالیت کنیم این امر به برکت مجاهدت ها و خون پاک شهدا است. – وزیر علوم گفت: […]

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو.

– وزیر علوم گفت: رییس دانشگاه بودن کار سختی است چرا که حواسش باید به هزینه‍ ‎کرد ها باشد و از سویی دیگر باید در عرصه فرهنگی نیز تشکل های مختلف را بفهمد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه استان های خبرگزاری دانشجو.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان داشت: از قم انتظار دیگری در عرصه علمی می رود و امروز وزارت علوم در شهر قم پایگاه های محکمی دارد که دانشگاه قم، پردیس تهران، دانشگاه صنعتی، دانشگاه حضرت معصومه و سایر مراکز علمی و پژوهشی از جمله آنان است.

وی گفت: حضور دانشگاه ها در کنار حوزه های علمیه امر فرصت مناسبی برای آموزش عالی، علم و پژوهش است.

زلفی گل بیان داشت: اگر امروز دشمن اهداف خود را در دانشگاه دنبال می کند، برای این است که دانشگاه و مراکز علمی در بخش های قابل توجهی کشور را به خود کفایی رساندند.