یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
وزیر علوم: نهایت تلاش برای رقابت علمی عادلانه در کنکور انجام شده است

جمعه، ۳۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۱۲۰۲۳-۰۱-۲۰دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قم، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از فرآیند برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه قم در جمع خبرنگاران عنوان کرد: خوشبختانه مشکلی از نظر صندلی خالی برای داوطلبان نداریم، در بیش […]

جمعه، ۳۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۱۲۰۲۳-۰۱-۲۰دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از قم، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از فرآیند برگزاری آزمون سراسری در دانشگاه قم در جمع خبرنگاران عنوان کرد: خوشبختانه مشکلی از نظر صندلی خالی برای داوطلبان نداریم، در بیش از ۹۰درصد از رشته های دانشگاهی بر اساس سوابق تحصیلی داوطلبان می توانند رشته های مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

وی با تاکید بر اینکه رقابت علمی برای تعداد محدودی از رشته های پرمتقاضی است، افزود: این قول را به داوطلبان و خانواده ها می دهیم که نهایت تلاش برای برگزاری یک رقابت علمی عادلانه شده است و داوطلبان می توانند در کمال امنیت و آرامش به رقابت علمی بپردازند.

زلفی گل مهمترین چالش های وزارت علوم را اول پذیرش دانشجو بر اساس نیاز آینده کشور و دوم مهارت محور کردن آموزش دانست و گفت: در این دوره نهایت تلاش را می کنیم که آموزش های مهارتی را توسعه دهیم و از ظرفیت سفرهای استانی ریاست جمهوری برای توسعه مراکز فنی و حرفه ای و ایجاد ظرفیت جدید استفاده می کنیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در دانشگاه های بزرگ ملی و بین المللی هم با بازنگری سرفصل های دروس بحث مهارت محور کردن آموزش را در دستور کار داریم.

وی در پایان تاکید کرد: دو نوبت شدن برگزاری کنکور بار استرس را از داوطلبان و خانواده ها کم کرده است.

برچسب ها: داوطلبانوزیر علوم تحقیقات و فناوریبرگزاریبه گزارش خبرگزاری فارسرقابتوزیر علومرشته های دانشگاهی

آخرین اخبار سرویس:

وزیر علوم: نهایت تلاش برای رقابت علمی عادلانه در کنکور انجام شده است

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.