سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
وزیر علوم وارد استان خراسان رضوی شد

وزیر علوم تحقیقات و فناوری که با هدف بازدید از مراکز آموزش عالی استان خراسان رضوی و شرکت در اجلاس معاونان دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور به این استان سفر کرده است، برنامه های خود را با بازدید از دانشگاه حکیم سبزواری آغاز کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر محمدعلی زلفی گل در بدو ورود خود به دانشگاه حکیم سبزواری در یادمان شهدای این دانشگاه حضور یافته و به مقام والای شهدا ادای احترام کرد.

بازدید از پروژه‌های عمرانی خوابگاهی و شرکت در جلسه شورای دانشگاه حکیم سبزواری با حضور مسئولان این شهرستان از دیگر برنامه‌های وزیر علوم در سفر به سبزوار است.

بر اساس این گزارش دکتر زلفی گل از اساتید نمونه دانشگاه سبزوار به مناسبت هفته آموزش نیز تجلیل می کند.

شایان ذکر است؛ بازدید از دانشگاه فردوسی مشهد، نشست با هیئت رئیسه و حضور در آیین معارفه سرپرست این دانشگاه و تجلیل از خدمات ریاست پیشین، حضور در آیین معارفه سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی و تجلیل از ریاست پیشین این موسسه، بازدید از مراکز رشد مستقر در این پارک، حضور در گردهمایی معاونان دانشجویی سراسر کشور و حضور و سخنرانی در گردهمایی سراسری رؤسای دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از جمله برنامه های دکتر محمدعلی زلفی گل در سفر دو روزه به استان خراسان رضوی است.

حضور در نماز عبادی سیاسی جمعه مشهد مقدس به عنوان سخنران پیش از خطبه و دیدار با مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی برای بررسی وضعیت آموزش عالی استان از دیگر برنامه های وزیر علوم در سفر به خراسان رضوی است.