جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
پارک‌های علم و فناوری سازمان‌هایی هستند که می‌توانند علم را به صنعت و صنعت را به سرمایه تبدیل کنند

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی، مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و اعضای هیئت علمی وزارت علوم گفت: حل مسائل جامعه باید از طریق دانشگاه ها و پارک ها انجام شود. پارک‌های علم و فناوری سازمان‌هایی هستند که می توانند علم را به صنعت و صنعت را به سرمایه تبدیل […]

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی، مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و اعضای هیئت علمی وزارت علوم گفت: حل مسائل جامعه باید از طریق دانشگاه ها و پارک ها انجام شود. پارک‌های علم و فناوری سازمان‌هایی هستند که می توانند علم را به صنعت و صنعت را به سرمایه تبدیل کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری گیلان، در راستای بررسی مسائل پارک علم و فناوری گیلان و شرکت های فناور، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید ابراهیم حسینی نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی اعضای هیات علمی وزارت علوم در این پارک حضور یافت.

حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم حسینی در این جلسه ضمن تبریک میلاد امام رضا (ع) و ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع مدیران پارک علم و فناوری گفت: پارک های علم و فناوری سازمان‌هایی هستند که می توانند علم را به صنعت و صنعت را به سرمایه تبدیل کنند.

وی افزود: حل مسائل جامعه باید از طریق دانشگاه ها و پارک ها انجام شود و مسیر را مقام معظم رهبری مشخص نموده است و ما باید بتوانیم این مسیر را درست طی کنیم.

نماینده وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی در ادامه گفت: یکی از راهبردهایی که در این مسیر وجود دارد و مقام معظم رهبری به آن اشاره کرده است، گسترش علم و فناوری است که وظایف ما را در برابر شناسایی رفع موانع آن مشخص می کند که باید با هم آن را بر طرف نماییم.

وی  با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب گفت: اگر قرار است دانشگاه ها رسالت خود را که گسترش مرزهای علم و فناوری است، به انجام برساند باید با ارزیابی عملکرد خود موانع و مسائل خود را حل کند و همانگونه که در بیانیه مقام معظم رهبری آمده است، معنویت و اخلاق باید رسالتش گسترش علم و فناوری باشد.

وی در ادامه افزود: در جامعه ای که علم باشد اما اخلاق و معنویت نباشد بیشتر همانند سلاحی است که علیه خودش استفاده می‌شود.

وی با اشاره به همکاری های دانشگاه ها و پارک ها گفت: باید در این مراکز علم وفناوری توسعه پیداکند و تولید علم باید همراه با رشد معنویت و اخلاق باشد تا در خدمت بشریت قرار گیرد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان نیز ضمن خوشآمدگویی، در خصوص پارک علم و فناوری گیلان و مراکز رشد و ساختارهای حمایتی، دستاوردهای شرکت‌های فناور و دانش‌ بنیان مستقر در پارک و نیز میزان اشتغالزایی و صادرات برخی از این شرکت‌ها توضیحاتی ارائه کرد.

دکتر علی باستی در ادامه به تجارب این سازمان اشاره کرد و گفت: پارک علم و فناوری گیلان علاوه بر اقدامات راهبردی برای توسعه حمایت‌های خود از نوآوری و فناوری؛ در سطح ملی و بین المللی اقداماتی را انجام داده و در حال انجام فعالیت‌هایی برای توسعه نوآوری در این سطح است.