یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
پارک صنعت برق در دانشگاه شهرکرد راه اندازی می شود | با پیگیری

سه شنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۰۲۰۲۳-۰۱-۱۰دانش با پیگیری دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد و مساعدت شرکت برق منطقه ای اصفهان و همکاری اداره تدارکات دانشگاه، اقلام و تجهیزات مرتبط با صنعت برق-قدرت، – برای احداث پارک آموزشی صنعت برق در اختیار دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد قرار گرفت. به […]

سه شنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۰۰۲۰۲۳-۰۱-۱۰دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، دکتر احمدی ندوشن، ارزش این تجهیزات اهدایی را بالغ بر پنج میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: این اقلام و تجهیزات که در صنعت برق مورد استفاده قرار می گیرد برای آموزش دانشجویان رشته مهندسی برق- قدرت به کار گرفته خواهد شد.

رییس دانشکده فنی و مهندسی گفت: با بهره گیری از این تجهیزات پارک صنعت برق در مجاورت دانشکده فنی و مهندسی در راستای آشنایی بیشتر دانشجویان با صنعت و تجهیزات برق ایجاد خواهد شد.

به نقل از وزارت علوم، احمدی ندوشن با قدردانی از پیگیری های دکتر سیدیاسر درخشنده عضو هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی گفت: این اقلام و تجهیزات شامل: کلیدهای قدرت ۴۰۰ کیلوولت، انواع سکسیونر ۶۳ کیلوولت، لاین تراپ ۶۳ کیلوولت، انواع رله و تجهیزات حفاظتی صنعت برق، انواع برقگیرهای ۲۰ و ۶۳ کیلوولت، انواع مقره ها، سیستم های مخابراتی پست های فشار قوی، انواع کابل های فشار قوی است.

برچسب ها: دانشگاه شهرکردفنی و مهندسیدانشکده فنیصنعت برقدانشگاهتجهیزاتمهندسی

آخرین اخبار سرویس:

پارک صنعت برق در دانشگاه شهرکرد راه اندازی می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.