شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022

این تفاهم نامه به منظور فراهم آوردن زمینه‌های همکاری سازنده برای کمک به توسعه و تقویت زیست‌بوم فناوری و نوآوری و همچنین در راستای اشتراک‌گذاری و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها و زیرساخت‌های موجود، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. به گزارش اداره کل روابط عمومی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

دکتر علی حقیقی اصل رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان امضای این تفاهم نامه را گامی مثبت در راستای حمایت مؤثر از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان دانست و گفت: انعقاد این تفاهم‌نامه نتایج ارزشمندی در جهت توسعه فناوری در سطح استان خواهد داشت.

همچنین مهندس محمدرضا باقری سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان نیز اظهار امیدواری کرد: نتایج مثبت این تفاهم نامه، برطرف کردن نیازهای فناورانه، گسترش فعالیت‌های دانش‌بنیان و نیز همکاری مشترک در توسعه و تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری به منظور توانمندسازی شرکت‌های فناور و شرکت‌های مستقر در شهرک‌های صنعتی خواهد بود.