یکشنبه, ۵ تیر , ۱۴۰۱
Sunday, 26 June , 2022
پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان کارگزار سامانه نظام ایده‌ها و نیازهای کشور «نان» شد

پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان به عنوان پارک علم و فناوری منتخب در بین کارگزاران سامانه نظام ایده‌ها و نیازهای کشور قرار گرفت. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، مهندس داود معروفی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، با اعلام این […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، مهندس داود معروفی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، با اعلام این خبر گفت: سامانه نظام ایده‌ها و نیازها «نان» به عنوان یکی از ابزارهای قدرتمند جهت ایجاد نظام ملی نوآوری مبتنی بر ایجاد ارتباط مستقیم بین نیازهای جامعه، صنایع خصوصی، دولتی و پژوهشگران، شرکت‌های دانش بنیان و خلاق پارک های علم و فناوری و مراکز رشد می‌باشد.

وی افزود: در سامانه «نان» تمام نیازهای فناورانه کشور ثبت می‌گردد و پژوهشگران نیز می‌توانند ایده‌های خود را در سامانه ثبت کنند و پارک‌های علم و فناوری منتخب به عنوان کارگزار، ایده‌های ارائه شده را بررسی کرده و با صنعت و جامعه پیوند خواهند داد.

مهندس معروفی در ادامه گفت: این سامانه به آدرس https://nan.ac / به تازگی راه‌اندازی شده است و از اهداف اصلی اجرای این طرح علاوه بر کاربردی کردن تحقیقات مراکز علمی، تقویت روح نوآوری، برانگیختن احساس مشارکت تمام آحاد کشور و ایجاد طوفان فکری ملی در ساختن ایرانی آباد و توسعه یافته است.