چهارشنبه, ۶ بهمن , ۱۴۰۰
Wednesday, 26 January , 2022
پاسخگویی به بیش از ۶۰ مورد مطالبه مردمی توسط نماینده وزیر علوم در دانشگاه هرمزگان

همزمان با چهاردهمین سفر استانی رئیس جمهوری، دکتر علی خطیبی معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم به عنوان نماینده تام‌الاختیار وزیر علوم، برای پاسخگویی به مطالبات مردمی به استان هرمزگان سفر کرده و در این سفر یکروزه به بیش از ۶۰ مطالبه مردمی پاسخ گفت. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی خطیبی با استقرار در محل مجتمع آموزشی و پژوهشی بصیرت دانشگاه هرمزگان، از ساعت ۸ الی ۱۸ امروز پنج‌شنبه (۲۳ دی‌ماه) به مطالبات، سوالات، تقاضاها و مشکلات مراجعین در حوزه مسائل آموزش عالی که با اطلاع‌رسانی قبلی از طریق سامانه ۱۱۱ ثبت شده بود، پاسخ گفت.

وی در حاشیه این سفر یکروزه، با همراهی مدیران و مسئولان دانشگاهی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام این دانشگاه، از خوابگاه‌ها٬ سالن غذا خوری جدید و پردیس دانشگاه هرمزگان نیز بازدید کرده و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم با تاکید بر اینکه ارائه خدمات رفاهی باکیفیت و مطلوب به دانشجویان باعث افزایش کیفیت آموزش خواهد شد٬ پژوهش را رمز توسعه دانشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: باید سعی شود تا علم و دانش تبدیل به ثروت و محصول شود و این مهم قطعاْ استقلال مالی دانشگاه‌ها را در پی خواهد داشت.

دکتر خطیبی با بیان اینکه در دوره جدید تمام تلاش مدیران و مسئولان وزارت علوم توجه به مسائل کلان آموزش عالی است؛ اظهار داشت: باید با همدلی و هم‌افزایی بتوانیم با بهره‌مندی از توان و ظرفیت فوق‌العاده‌ای که در بدنه دانشگاهی (اعضای هیات علمی و یاوران علمی) وجود دارد گام به گام در راستای مرتفع کردن مشکلات حرکت کنیم.

وی رمز موفقیت دانشگاهیان را اتکا به علم و دانش و اعتماد به توان جوانان عنوان کرد و گفت: اعتقاد دارم اگر این دانش همراه با بهره‌گیری از تجارب بزرگان و گذشتگان باشد نتایج پرباری خواهد داشت.

شایان ذکر است در محل استقرار میز خدمت وزارت علوم در استان هرمزگان٬ دکتر محمد صادقی سرپرست دانشگاه هرمزگان و معاونین این دانشگاه نیز ایشان را همراهی نمودند.