یکشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۰
Sunday, 28 November , 2021
پاسخگویی به سوالات متقاضیان جذب هیات علمی در ساعات اداری روزهای پنج‌شنبه و جمعه ادامه دارد

مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ پاسخگویی به سوالات متقاضیان جذب هیات علمی در ساعات اداری روزهای پنج‌شنبه و جمعه تا پایان آبان‌ماه سال جاری توسط کارشناسان این مرکز ادامه دارد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، مرکز جذب اعضای هیات علمی اعلام کرد؛ متقاضیان در صورت نیاز به […]

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی وزارت علوم، مرکز جذب اعضای هیات علمی اعلام کرد؛ متقاضیان در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی از سوی کارشناسان مرکز جذب، می‌توانند پس از ورود به سامانه جامع جذب و از طریق مرکز پیام پرسش خود را مطرح و پاسخ آن را ظرف مدت یک روز کاری، دریافت نمایند.

همچنین شماره تلفن ۰۲۱ _ ۸۲۲۳۴۶۶۶ دفتر مرکز جذب اعضای هیات علمی؛ در ساعات اداری روزهای پنج‌شنبه و جمعه تا پایان آبان‌ماه سال جاری آماده پاسخگویی به سوالات احتمالی و ابهامات متقاضیان است.

زمانبندی فراخوان آبان ماه ۱۴۰۰

بررسی اولیه پرونده متقاضیان با نظر هیات اجرایی جذب دانشگاه

۱۴۰۰/۰۹/۰۶

۱۴۰۰/۱۲/۰۷