شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
پایه های تشویقی برای کارکنان دانشگاه ها تعریف می شود | به

پنجشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۱۰دانش به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، – وزیر علوم گفت: یکی از بهترین روش ها برای ارتقای کارکنان، تعریف […]

پنجشنبه، ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۵:۳۰۲۰۲۲-۱۱-۱۰دانش

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، – وزیر علوم گفت: یکی از بهترین روش ها برای ارتقای کارکنان، تعریف پایه های تشویقی است که طبق آن به کارکنان بر اساس عملکرد مؤثر و اثربخش در تحقق اهداف وزارت علوم پایه تشویقی داده می شود.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، آیین تجلیل از کارمندان نمونه ستاد وزارت علوم با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع و برخی از مدیران کل ستادی برگزار و از ۶۷ کارمند نمونه تجلیل شد.

تأکیدات مهم وزیر علوم بر افزایش خدمات رفاهی و حل مشکلات کارکنان و طرح دغدغه های کارکنان از محورهای اصلی این نشست صمیمی بود.

محمدعلی زلفی گل، در این نشست، به معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم و مدیران این معاونت تاکید کرد: در چارچوب قوانین و اعتبارات وزارت، از ظرفیت هیأت امنا برای ارتقای شغلی یاوران علمی (کارکنان) استفاده کنند.

وی گفت: یکی از بهترین روش ها برای ارتقای کارکنان، تعریف پایه های تشویقی است که طبق آن به کارکنان بر اساس عملکرد مؤثر و اثربخش در تحقق اهداف وزارت علوم پایه تشویقی داده می شود، همانند آنچه که در آیین نامه ارتقای اعضای هیئت

آخرین اخبار سرویس:

پایه های تشویقی برای کارکنان دانشگاه ها تعریف می شود

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.