چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
پتانسیل‌های لازم برای رفع چالش‌های جامعه در مراکز آموزش عالی وجود دارد

رییس سازمان امور دانشجویان بر اهتمام جدی دولت سیزدهم به جایگاه دانشگاه‌ها و دانشجویان تاکید کرد و گفت: توجه دولت ها به این نهاد بزرگ علمی کشور، عامل رشد و توسعه و خودکفایی خواهد بود. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر هاشم داداش پور در حاشیه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر هاشم داداش پور در حاشیه نشست و افطاری با اتحادیه‌های دانشجویی در گفتگویی از حضور رئیس جمهور در خوابگاه دانشجویان دانشگاه خوارزمی استان البرز قدردانی کرد و این رفتار دولت زا امید بخش و نشاط انگیز دانست و آن را نشانگر رویکرد و اهتمام جدی دولت سیزدهم به جایگاه دانشگاه‌ها و دانشجویان در فرآیند تحولات رو به رشد کشور ارزیابی کرد.

دکتر داداش پور از دانشگاهیان و دانشجویان به عنوان موتور محرک فعالیت‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی یاد کرد و اظهار داشت: توجه دولت‌ها به این نهاد بزرگ علمی کشور، عامل رشد و توسعه و خودکفایی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: توانمندی‌ها و پتانسیل‌های لازم در مراکز آموزش عالی کشور برای ارائه راهکار رفع چالش‌های جامعه وجود دارد و تعامل و نگاه مثبت دولت در این چند ماه اخیر به توانمندی‌های نخبگان داخلی، نوید بخش پویایی و شکوفایی بیش از پیش جوانان دانشگاهی در عرصه‌های مختلف خواهد شد.

رئیس سازمان امور دانشجویان در پایان ضمن ابراز قدردانی مجدد از حضور سرزده و بدون تشریفات رئیس جمهوری از خوابگاه دانشجویی، ابراز امیدواری کرد از این پس شاهد این قبیل برنامه‌ها از سوی دولت در تعامل و ارتباط بیشتر یا دانشجویان و دانشگاهیان باشیم.