پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

دکتری حرفه­ای مدیریت هتلداری و جهانگردی شرایط و مدارک پذیرش: تکمیل فرم اینترنتی به آدرس iuc.ac.ir پرداخت معادل ۵۰ یورو وجه ثبت نام از طریق آدرس اینترنتی فوق. این وجه به هیچ وجه قابل استرداد نیست و برای تشکیل و بررسی پرونده اخذ می­شود. دریافت تأییدیه کمیته پذیرش تکمیل و ترجمه مدارک مطابق با آگهی­ […]

دکتری حرفه­ای مدیریت هتلداری و جهانگردی

شرایط و مدارک پذیرش:

1. تکمیل فرم اینترنتی به آدرس iuc.ac.ir
  2. پرداخت معادل ۵۰ یورو وجه ثبت نام از طریق آدرس اینترنتی فوق. این وجه به هیچ وجه قابل استرداد نیست و برای تشکیل و بررسی پرونده اخذ می­شود.
  3. دریافت تأییدیه کمیته پذیرش
  4. تکمیل و ترجمه مدارک مطابق با آگهی­ های بعدی دانشگاه

برنامه زنامبندی دوره دکتری مدیریت هتلداری و جهانگردی و عناوین دروس به شرح جدول زیر است. همانگونه در جدول آمده است برخی از عناوین توسط اساتید آلمانی در چابهار و برخی دیگر توسط اساتید ایرانی در چابهار تدریس میشوند. مدرک نهایی توسط دانشگاه FHM صادر میشود.