شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 24 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

دکتری حرفه­ای مدیریت هتلداری و جهانگردی شرایط و مدارک پذیرش: تکمیل فرم اینترنتی به آدرس iuc.ac.ir پرداخت معادل ۵۰ یورو وجه ثبت نام از طریق آدرس اینترنتی فوق. این وجه به هیچ وجه قابل استرداد نیست و برای تشکیل و بررسی پرونده اخذ می­شود. دریافت تأییدیه کمیته پذیرش تکمیل و ترجمه مدارک مطابق با آگهی­ […]

دکتری حرفه­ای مدیریت هتلداری و جهانگردی

شرایط و مدارک پذیرش:

1. تکمیل فرم اینترنتی به آدرس iuc.ac.ir
  2. پرداخت معادل ۵۰ یورو وجه ثبت نام از طریق آدرس اینترنتی فوق. این وجه به هیچ وجه قابل استرداد نیست و برای تشکیل و بررسی پرونده اخذ می­شود.
  3. دریافت تأییدیه کمیته پذیرش
  4. تکمیل و ترجمه مدارک مطابق با آگهی­ های بعدی دانشگاه

برنامه زنامبندی دوره دکتری مدیریت هتلداری و جهانگردی و عناوین دروس به شرح جدول زیر است. همانگونه در جدول آمده است برخی از عناوین توسط اساتید آلمانی در چابهار و برخی دیگر توسط اساتید ایرانی در چابهار تدریس میشوند. مدرک نهایی توسط دانشگاه FHM صادر میشود.