چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
پذیرش محققین پسادکتری مشترک بین دو دانشگاه

نشست مجازی روسای دانشگاه تبریز و دانشگاه فنی کارادنیز ترکیه برگزار شد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نقل از دانشگاه تبریز، در این نشست که در ادامه جلسات مدیریت همکاری های علمی و بین المللی این دانشگاه و مدیریت روابط بین الملل دانشگاه غنی کارادنیز برگزار شد، روسای دانشگاه های […]

نشست مجازی روسای دانشگاه تبریز و دانشگاه فنی کارادنیز ترکیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نقل از دانشگاه تبریز، در این نشست که در ادامه جلسات مدیریت همکاری های علمی و بین المللی این دانشگاه و مدیریت روابط بین الملل دانشگاه غنی کارادنیز برگزار شد، روسای دانشگاه های تبریز و دانشگاه فنی کارادنیز به معرفی توانمندی های دانشگاه های خود و راه های ایجاد همکاری های دو جانبه پرداختند.

در این دیدار، دکتر نصراله زاده ضمن معرفی اجمالی توانمندی های دانشگاه تبریز برای همکاری با دانشگاه فنی کارادنیز اعلام آمادگی نمود و ضمن اشاره به قدمت این دانشگاه به عنوان دانشگاه جامع در منطقه شمال غرب ایران هدف مهم دانشگاه تبریز به عنوان مرجع ملی همکاری های علمی بین ایران و ترکیه را یادآور شد.

دکتر نصراله زاده به برگزاری دو فراخوان موفق طرح های پژوهشی مشترک بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ترکیه توسط دانشگاه تبریز طی سال های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ اشاره کرد که در تقویم مناسبات علمی دو کشور، یک نقطه درخشان به حساب می آید و منجر به گسترش قابل توجه ارتباطات علمی بین محققین این دو کشور شده است.

وی، فراخوان سوم با عنوان “شمس تبریزی” را در ادامه تجارب موفق قبلی برشمرد که به تازگی اعلام شده است.

دکتر نصراله زاده در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به اهمیت ایجاد دوره های مشترک آموزشی در رشته های مختلف، به تلاش دانشگاه تبریز برای رفع موانع برپایی این دوره ها و اخذ مجوزها و مدارک لازم از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ارائه به دانشگاه های کشور ترکیه توسط دانشگاه تبریز، خواهان پیگیری اخذ این مجوزها از سازمان آموزش عالی کشور ترکیه نیز شد.

ایجاد گروه های آموزشی و پژوهشی مشترک، پذیرش محققین پسادکتری مشترک و تعریف موضوعات مشخص برای ارائه پیشنهادات پژوهشی مشترک توسط محققین دو دانشگاه از دیگر موارد و پیشنهادات مطرح شده توسط رئیس دانشگاه تبریز در این نشست مجازی بود.

در این نشست که با حضور سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر طرابوزان و نیز سرکنسول کشور ترکیه در شهر تبریز برگزار شد، دکتر حمداله چوالچی، رئیس دانشگاه فنی کارادنیز ضمن ابراز خشنودی از پیگیری توافقات قبلی در جریان سفر سال های قبل به تبریز، از برپایی این جلسه مجازی ابراز خشنودی کرد.

وی دانشکده های فنی و مهندسی و نیز دانشکده های جنگلداری و مدیریت انتقال فناوری را از واحدهای مستعد دانشگاه تبریز برای همکاری های مشترک با دانشگاه تبریزبرشمرد. رئیس دانشگاه فنی کارادنیز همچنین پیشنهاد تعیین موضوعات مشخص و اختصاص بودجه توسط هر کدام از دانشگاه ها برای ایجاد دوره های پژوهشی مشترک را یکی از راه های تعمیق همکاری ها برشمرد و در خصوص پیگیری از سازمان آموزش عالی کشور ترکیه برای برپایی دوره های مشترک آموزشی قول مساعد داد.

در بخش دیگری از این نشست، روسای دانشکده های جنگل داری و نیز دانشکده مهندسی عمران، مدیر آموزش و معاون پژوهشی دانشگاه کارادنیز به بیان نقطه نظرات خود در خصوص گسترش همکاری های دوجانبه پرداختند.

در پایان این نشست، کنسولگری های دو کشور در شهرهای تبریز و طرابوزان برای پیگیری توافقات اعلام آمادگی کردند.