دوشنبه, ۲۴ مرداد , ۱۴۰۱
Monday, 15 August , 2022
پرداخت کامل تمام وام‌ های دانشجویی تا پایان هفته

تمامی وام‌ های دانشجویی تا اواخر هفته پرداخت می شود به گزارش ایران اسخدام و به نقل از خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری گفت: تمامی وام های دانشجویی در پایان هفته پرداخت می شود، در غیر این صورت به دانشگاه مراجعه نمایید. رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت […]

تمامی وام‌ های دانشجویی تا اواخر هفته پرداخت می شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری با بیان این که تمام وام‌های دانشجویی تا پایان هفته پرداخت می‌شوند، گفت: اگر دانشجویی تا پایان هفته وام خود را دریافت نکرد، به دانشگاه مراجعه کند تا دلیل عدم پرداخت وام بررسی شود.

وی با بیان این که از سوی سازمان برنامه و بودجه منابع لازم برای پرداخت همه وام‌های دانشجویی به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم پرداخت شده اند، گفت: مبلغ ۳۴۰ میلیارد تومان برای پرداخت وام‌های دانشجویی به بانک‌های عامل داده شده است و تمام وام‌ها در اختیار دانشجویان درخواست کننده قرار می‌گیرند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تاکید کرد که مسئولین وزارت عتف بدون شک حامی دانشگاه‌های جوان و دانشجویان هستند و تمام توان خود را در مرتفع کردن مشکلات آن‌ها به‌کار می‌گیرند.

وی همچنین با تاکید بر این که محدودیتی در پرداخت وام ودیعه مسکن دانشگاه‌ها وجود ندارد، گفت: میزان وام ودیعه مسکن گروهی دانشجویان در شهر تهران ۵ میلیون تومان به ازای هر دانشجو، در ۸ کلان شهر کشور ۴ میلیون تومان و در سایر شهرها ۳ میلیون تومان است.

گنجی درباره نحوه پرداخت وام ودیعه مسکن گفت: این وام گروهی است؛ یعنی به ازای ۳۰ یا ۵۰ دانشجو، هر تعدادی که دانشگاه‌ها نیاز داشته باشند، پرداخت می‌شود، بر این اساس دانشجویی که خوابگاه خارج از دانشگاه می‌گیرد، می‌تواند از این وام بهره‌مند شود و تا زمانی‌که در خوابگاه است و از خوابگاه استفاده می‌کند، ودیعه را دارد و پس از آن این مبلغ به دانشگاه بازگردانده می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان