یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
پرداخت ۵۵۰میلیارد وام دانشجویی درنیم سال اول تحصیلی | رییس

پنجشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۵۲۰۲۳-۰۱-۱۹دانش رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پرداخت ۵۵۰ میلیارد تومان وام تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن به دانشجویان در نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خبر داد و گفت: – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مسعود […]

پنجشنبه، ۲۹ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۵۲۰۲۳-۰۱-۱۹دانش

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پرداخت ۵۵۰ میلیارد تومان وام تحصیلی، شهریه، ضروری و ودیعه مسکن به دانشجویان در نیم سال اول تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خبر داد و گفت: – به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس، مسعود گنجی رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم درباره پرداخت وام های دانشجویی گفت: امسال با توجه به این که تمام دانشگاه ها حضوری شدند و فعالیت دانشجویان بیشتر شده، میزان وام های پرداختی نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و سعی کردیم تمام وام های دانشجویی درخواستی را پرداخت کنیم.

وی تاکید کرد: در نیم سال اول سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، ۸۹ میلیارد تومان وام تحصیلی به ۴۰ هزار و ۷۱۹ نفر و در نیم سال دوم ۹۱ میلیارد تومان به ۴۱ هزار و ۱۲۲ نفر وام تحصیلی پرداخت شد که امسال این رقم افزایش یافت.

رییس صندوق رفاه دانشجویان با بیان این که ۸۰۰ میلیارد تومان بودجه برای پرداخت وام های دانشجویی در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ اختصاص یافت، گفت: در نیم سال اول سال تحصیلی امسال، ۵۵۰ میلیاردتومان وام های شهریه، تحصیلی، ودیعه مسکن و ضروری پرداخت شد که از این مبلغ ۲۵۱ میلیارد تومان آن وام تحصیلی به ۶۴ هزار و ۴۱۲ نفر دانشجو متقاضی پرداخت شد.

گنجی با اشاره به این که بودجه صندوق رفاه دانشجویان امسال نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده است، عنوان کرد: در نیم سال ت

برچسب ها: صندوق رفاه دانشجویانمیلیارد توماندانشجویانوام های دانشجوییپرداختمیلیارددانشجویی

آخرین اخبار سرویس:

پرداخت ۵۵۰میلیارد وام دانشجویی درنیم سال اول تحصیلی

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.