یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023

دوشنبه، ۲۸ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۵۵۲۰۲۲-۱۲-۱۹سیاسی نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس در واکنش به اقدام دانشگاه گیلان نسبت به پلمب دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی استان گفت: جهاد دانشگاهی و دانشگاه دو نهاد مرتبط هستند و این اقدام پلمب برازنده استان گیلان نیست؛ – اگر وزارت علوم و […]

دوشنبه، ۲۸ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۱:۵۵۲۰۲۲-۱۲-۱۹سیاسی

نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس در واکنش به اقدام دانشگاه گیلان نسبت به پلمب دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی استان گفت: جهاد دانشگاهی و دانشگاه دو نهاد مرتبط هستند و این اقدام پلمب برازنده استان گیلان نیست؛ – اگر وزارت علوم و دانشگاه گیلان به آن فضای ۱۵۰ متری پلمب شده نیاز دارند می توانند با گفت وگو و تعامل نسبت به ارائه فضای دیگری اقدام کنند.

جبار کوچکی نژاد، نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در گفت وگو با ایکنا از گیلان، با اشاره به واقعه پلمب دفتر مرکزی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان از سوی دانشگاه گیلان، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی در دل دانشگاه هاست که باید به فعالیت های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی بپردازد و این یک اصل بوده که این تفکیک و جداسازی مانند این است که بسیج را از دل سپاه جدا کنیم.

عضو هیأت امنای دانشگاه گیلان افزود: جهاد دانشگاهی و دانشگاه دو نهاد مرتبط هستند و این اقدام پلمب برازنده استان گیلان نیست؛ اگر وزارت علوم و دانشگاه گیلان به آن فضای ۱۵۰ متری پلمب شده نیاز دارند می توانند با گفت وگو و تعامل نسبت به ارائه فضای دیگری اقدام کنند.

نماینده مردم شهرستان های رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی گفت: معتقدم پلمب و بستن درب یک نهاد انقلابی کار درستی نیست و وزیر علوم باید نسبت به این رفتا

برچسب ها: دانشگاهجهاد دانشگاهیسازمان جهاد دانشگاهیدانشگاه گیلانگیلاننهاد انقلابینماینده مردم

آخرین اخبار سرویس:

پلمب نهاد انقلابی سازمان جهاد دانشگاهی در گیلان برازنده استان نیست

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.