چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان در جمع دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند

بر اساس داده‌های منتشر شده در پایگاه استنادی اسکوپوس و آخرین ارزیابی‌های این پایگاه با همکاری مؤسسه الزویر، ۵ عضو هیأت علمی دانشگاه دامغان در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفتند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه دامغان، بر اساس این گزارش که دانشمندان را در ۵ […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه دامغان، بر اساس این گزارش که دانشمندان را در ۵ حوزه موضوعی اصلی، ۲۲ حوزه موضوعی فرعی و ۱۷۶ رشته طبقه‌‌بندی می‌کند، نام ۵ عضو هیأت علمی دانشگاه دامغان به چشم می‌خورد. این پنج عضو برگزیده عبارتند از:

– دکتر بهنام پورحسن (دانشیار دانشکده فیزیک)

– دکتر حامد فضل‌الله تبار (استادیار دانشکده فنی و مهندسی)

– دکتر احسان نظرزاده زارع (استادیار دانشکده شیمی)

– دکتر رسول محبی (دانشیار دانشکده فنی و مهندسی)

– دکتر احمد قلی‌زاده (دانشیار دانشکده فیزیک)

ر.ا ۵۲/ س.ر ۶۲