چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
پنج عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

بر اساس جدیدترین رتبه بندی اعلام شده توسط دانشگاه استنفورد، پنج عضو هیات علمی دانشگاه شهرکرد در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه شهرکرد، بر اساس پژوهشی که توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد بر روی داده‌های اسکوپوس انجام شده است، فهرست ۱۰۰ هزار دانشمند پر استناد در تمامی رشته‌ها و نیز ۲ د رصد برتر حوزه‌های علمی شناسایی و معرفی شدند. این پژوهش، دانشمندان را در ۲ ۲ حوزه علمی و ۱۷۶ رشته طبقه‌بندی کرده است. بر این اساس پنج عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد از دانشکده‌های فنی ومهندسی، کشاورزی و دامپزشکی در بین ۲ درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۱ قرار گرفتند.

گفتنی است، دکتر بهزاد قاسمی استاد تمام رشته مهندسی مکانیک-سیالات، دکتریعقوب طادی استاد تمام رشته مهندسی مکانیک-جامدات و دکتر یاسر کیانی دانشیارمهندسی مکانیک-جامدات از دانشکده فنی و مهندسی، دکترفایز رئیسی استاد تمام رشته علوم و مهندسی خاک از دانشکده کشاورزی و دکتر عزیزاله فلاح دانشیار رشته بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی از دانشکده دامپزشکی، پنج دانشمند دانشگاه شهر کرد هستند که در این رتبه بندی جهانی در رده ۲ د رصد برتر دانشمندان پراستناد جهان جای گرفتند.

یادآور می‌شود این دانشمندان بر اساس شاخص‌های زیر ارزیابی و انتخاب شده‌اند:

citations

h-index

co-authorship adjusted hm-index

citations to papers in different authorship positions

a composite indicator

ر. ا ۵۲/ س. ر ۶۲