جمعه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۱
Friday, 1 July , 2022
پیشرفت فیزیکی ۸۵درصدی فاز سوم پروژه ساختمان موسسات و شرکت‌های فناور

رئیس پارک علم و فناوری لرستان عملکرد عمرانی این پارک را (طی سال های ۱۳۹۵-۱۴۰۰) تشریح کرد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری لرستان، از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز نموده است. این پارک در راستای رسالت خود مبنی‌بر حمایت از واحدهای فناور و شرکت‌های […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از پارک علم و فناوری لرستان، از سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز نموده است. این پارک در راستای رسالت خود مبنی‌بر حمایت از واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان لرستان تاکنون زیرساخت‌های لازم جهت استقرار موسسات فناور را فراهم کرده است.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان گفت: طی جلسات متعدد و رایزنی‌های لازم با دانشگاه لرستان مصوبه اخذ مجوز تملک حدود ۲۰ هکتار از اراضی دانشگاه لرستان در سال ۱۳۹۵ از هیات امنای این دانشگاه صادر و در همان سال سند قطعی تملک اراضی از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اخذ گردید. این مکان مزیت‌های فراوانی دارد که از آن جمله می‌توان به قرار گرفتن در پردیس دانشگاهی کمالوند و نزدیکی به دانشگاه‌های بزرگ و اثرگذار لرستان اشاره نمود.

محمودرضا شاکرمی تصریح کرد: سه فاز عمرانی برای پروژه احداث پارک علم و فناوری تعریف شده بود که فاز اول (احداث ساختمان اداری به متراژ ۱۱۷۳ متر مربع) و همچنین فاز دوم (احداث ساختمان آزمایشگاه و پژوهشگاه به متراژ ۲۲۲۵ مترمربع) در سال ۱۳۹۸ با حضور وزیر وقت علوم، تحقیقات و فناوری به بهره‌برداری رسید.

وی بیان داشت: فاز سوم پروژه (ساختمان موسسات و شرکت‌های فناور) دارای ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی است که انشاءالله تا پایان مردادماه سال جاری (جهت واگذاری به حدود ۴۰ واحد فناور و تأمین فضای اداری مورد نیاز آن‌ها) به بهره‌برداری خواهد رسید.

شاکرمی ایجاد راه دسترسی را از دیگر برنامه‌های عمرانی پارک لرستان برشمرد و در این مخصوص بیان داشت: با همکاری دانشگاه لرستان و اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای لرستان، راه دسترسی به پارک از مسیر دانشگاه لرستان (بدون تحمیل هزینه بر پارک) ایجاد شد و ایجاد راه دسترسی مستقل از دانشگاه برای عبور و مرور فناوران از برنامه‌ها و اهداف آتی این پارک می‌باشد.

وی در خصوص تأسیسات زیربنایی به احداث خط انتقال برق و پست کمپکت ۶۳۰ کیلو ولت آمپر، احداث محل استقرار دیزل ژنراتور، احداث و بهره‌برداری از خط فیبر نوری، تکمیل و تجهیز چاه آب شرب، احداث فاز اول خط انتقال فاضلاب، احداث فاز اول خط انتقال آب، احداث فاز اول شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی و شروع عملیات گازرسانی به مجموعه اشاره نمود.

شاکرمی اجرای پروژه محوطه‌سازی و فضای سبز در مجموعه پارک و تکمیل فاز اول آن به‌متراژ تقریبی ۲۰۰۰ متر مربع را از دیگر عملکردها و برنامه‌های این پارک برشمرد.

رئیس پارک علم و فناوری لرستان افزود: طرح جامع واگذاری اراضی پارک به واحد‌های فناور متقاضی تهیه و در جلسه هیات امنای منطقه تصویب شده است و منتظر ابلاغ طرح از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستیم. وی اظهار داشت به محض ابلاغ نهایی طرح جامع واگذاری اراضی؛ واگذاری زمین به شرکت‌های فناور و رشدیافته جهت ساخت و ساز و توسعه کسب وکار خود در اراضی پارک را آغاز کنیم.