شنبه, ۱۲ اسفند , ۱۴۰۲
Saturday, 2 March , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

چابهار به‌عنوان شهر خلاق فیلم برگزیده شد

در مراسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزیدگان نخستین دوره شبکه شهرهای خلاق معرفی شدند. شهرهای چابهار از استان سیستان‌ و بلوچستان، بندرعباس از استان هرمزگان، بندر انزلی از استان گیلان، قصر شیرین از استان کرمانشاه، تفت از استان یزد، کاشان از استان اصفهان به‌عنوان شبکه شهرهای خلاق در حوزه سینما معرفی شدند. […]

انتخاب چابهار به‌عنوان شهر خلاق فیلم به جهت مشارکت و حمایت از پروژه‌های فیلم و مستندی همچون اورکا به کارگردانی سحر مصیبی، خورشید آن ماه به کارگردانی ستاره اسکندری، لیپار به کارگردانی حسین ریگی، بیگاه به کارگردانی پوریا اشتهاردی و مستندهای صیادان بلوچ به کارگردانی مازیار مشتاق گوهری، مستند عبدالحکیم بهار و زندگی بانوان تالاب لیپار و … در این جشنواره صورت پذیرفت.

عنوان «شبکه» به مجموعه پنج شهر یا بیشتر از شهرهای خلاقی اطلاق می‌شود که در یک حوزه هنری حائز نشان شهر خلاق فرهنگ و هنر شدند.