یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
چاپ مقاله استاد دانشگاه بین‌المللی چابهار در انتشارات بین‌المللی Elsevier

مقاله دکتر زبیر صمیمی استاد دانشگاه بین‌المللی چابهار در انتشارات بین المللی Elsevier به چاپ رسید. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه بین المللی چابهار، مقاله دکتر صمیمی عضو هیات علمی گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه با عنوان The effectiveness of affective compared to neutral working memory training in university […]

The effectiveness of affective compared to neutral working memory training in university students with test anxiety در نشریه Behaviour Research and Therapy از انتشارات Elsevier با ضریب تاثیر ۴/۴۷۳ (JCR-Q1) با همکاری استاد دانشگاه کمبریج و دانشگاه استرالیا به چاپ رسیده است و در سایت های معتبر علمی نظیر Science direct نمایه شده است.

گفتنی است لینک این مقاله از طریق آدرس اینترنتی

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S000579672100173X قابل دسترسی می‌باشد.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲