یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
چاپ مقاله عضو هیأت علمی دانشگاه سمنان در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از چاپ مقاله عضو هیأت علمی این دانشگاه در یکی از معتبرترین مجلات علمی جهان خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکترسعدالدین با اعلام این خبر گفت: دکترسامان رشیدی استادیار پردیس علوم و فناوری‌های نوین این دانشگاه به همراه پژوهشگرانی […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، دکترسعدالدین با اعلام این خبر گفت: دکترسامان رشیدی استادیار پردیس علوم و فناوری‌های نوین این دانشگاه به همراه پژوهشگرانی از سایر کشورها موفق به چاپ مقاله در نشریه معتبر Progress in Energy and Combustion Science با ضریب تأثیر ۲۹.۳۹۴ شد.

وی افزود: این مقاله مروری ارزشمند با عنوان “پیشرفت و چالش‌های مدیریت حرارتی فن‌آوری‌های تبدیل و ذخیره انرژی الکتروشیمیایی شامل پیل‌های سوختی، الکترولیزرها و ابر خازن‌ها” است که در مجله معتبر دارای رتبه کیفی Q1 توسط یکی از جوان‌ترین اعضای هیأت علمی پردیس علوم و فناوری‌های نوین دانشگاه سمنان، با همکاری پژوهشگرانی از کشورهای چین، انگلستان، سوئد، کره و امارات منتشرشده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان اظهار داشت: دکتررشیدی در سال گذشته نیز موفق شده است در فهرست پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان مستخرج از دو پایگاه ESI و WOS قرار گیرد.

گفتنی است دکتر سامان رشیدی مقطع کارشناسی خود را در رشته مهندسی مکانیک در سال ۱۳۸۸، و مقطع کارشناسی ارشد را در همین رشته با گرایش تبدیل انرژی در سال ۱۳۹۱ در دانشگاه سمنان گذرانده است.

گفتنی است لینک این مقاله از طریق آدرس اینترنتی

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0360128521000642 قابل دسترسی می‌باشد.

ل. س ۴۲. س. ر ۶۲