پنج شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۱
Thursday, 6 October , 2022
چرا سورنا ستاری استعفا داد؟

یک عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی علت احتمالی استعفای سورنا ستاری از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بیان کرد. محمد وحیدی در رابطه با علت احتمالی استعفای معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار کرد: به نظر می‌رسد علت استعفای دکتر ستاری به تغییر ساختار در وزارت علوم مرتبط […]

محمد وحیدی در رابطه با علت احتمالی استعفای معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، اظهار کرد: به نظر می‌رسد علت استعفای دکتر ستاری به تغییر ساختار در وزارت علوم مرتبط باشد.

بیشتر بخوانید: اولین تصویر سورنا ستاری پس از استعفا + عکس

وی با بیان اینکه به دلیلی تعطیلی مجلس هنوز اطلاعات تکمیلی بابت علت استعفای دکتر ستاری به دست بنده نرسیده است، افزود: اما احتمال دارد یکی از علت‌های استعفا، عدم وجود هماهنگی با معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم که به تازگی ایجاد شده است، باشد.

وی با تأکید براینکه در ایجاد این معاونت مخالفتی وجود ندارد و به طور قطع اهمیت بسیاری نیز دارد، اضافه کرد: اما هماهنگی بین معاونت علمی ریاست جمهوری و معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم باید تقویت شده و افزایش پیدا کند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتظار می‌رود رئیس جمهور در رابطه با استعفای دکتر ستاری بررسی‌های بسیاری انجام دهد، اضافه کرد: تنها حامی موضوعات دانش بنیان در گذشته نیز مقام معظم رهبری بودند و در این حوزه توسط معاونت علمی ریاست جمهوری اقدامات بسیاری انجام شده و نیاز است که اقدامات انجام شده و نتایج به دست آمده در این حوزه از سوی رئیس جمهوری به خوبی مورد توجه قرار گیرد.

نماینده مردم بجنورد، مانه و سملقان، راز و جرگلان، گرمه و جاجرم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دکتر ستاری از ظرفیت‌های علمی کشور است، ادامه داد: دولت سیزدهم با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای به حوزه دانش بنیان دارد و برای کسب نتایج مطلوب نیز نیاز است که از چهره‌هایی مانند دکتر ستاری، خیرالدین و… استفاده شود.

وحیدی با اشاره به اینکه معاونت علمی ریاست جمهوری یک حوزه تصمیم‌ساز و هماهنگ کننده در حوزه علمی است، افزود: در شعار سال، مقام معظم رهبری تأکید کردند که کلید پیشرفت کشور علم و فناوری است و از همین جهت باید برای تحقق این مهم از تمام شخصیت‌های علمی کشور استفاده شود./ ایسنا