شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
چگونگی برگزاری مراسم روز دانشجو در دانشگاه‌ها

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: دانشگاهیان و تشکل‌های دانشجویی به ویژه دانشگاه‌های خارج از تهران از رییس جمهور و وزیر علوم برای حضور در این مراسم دعوت کردند که هنوز نتیجه آن مشخص نشده است. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در خصوص برگزاری مراسم روز دانشجو اظهار داشت: ما باید پویایی و نشاط جامعه را تبیین و ترسیم کنیم که طبیعتاً این اتفاق با کمک خود تشکل‌ها و کانون‌ها و نهادهای فرهنگی که در دانشگاه‌ها هستند و زیست دانشجویی دارند انجام می‌شود. در واقع این اقدام مهمی است چرا که قطب‌نمای فعالیت‌های دانشجویی در پرتوی فهم نظری اتفاق می‌افتد که ما امیدواریم در مدت مشخصی با کمک ذی‌ربطان این موضوع بتوانیم در این حوزه فعال‌تر وارد شده و به سرانجام برسانیم و طبیعتاً پیرو چنین بازاری شاهد فعالیت‌های جدید نیز خواهیم بود که با اقتضائات و نیازهای جامعه و دانشگاه نیز منطبق است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در گفتگو با ایسنا یادآور شد: ۱۶ آذر نماد بارز استعمارستیزی و استکبارستیزی دانشجویان است و این رویداد مهم هر سال با توجه به شرایط و اقتضائات کشور رنگ و بوی متفاوتی را می‌گیرد. امسال نیز با توجه به استقرار دولت مردمی و فروکش کردن پاندمی کرونا و همچنین بازگشایی تدریجی دانشگاه‌ها تمهیدات لازم اندیشیده شده است که شاهد برگزاری مراسم باشکوهی به مناسبت این روز در دانشگاه‌های سراسر کشور باشیم.

دکتر کلانتری تاکید کرد: امروز استعمار و استکبار رنگ و بوی متفاوتی پیدا کرده است و به صورت مشخصی خوی استکبار و استعماری تجلی متفاوتی دارد. در واقع استعمار و استکبار مجازی نمونه جدید و متفاوت این خوی کهن است که باید مورد تأکید دانشگاهیان قرار بگیرد و برخی از نمونه های جهاد، توجه کردن و توجه دادن به این مسئله است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، توجه به تحریم‌های ظالمانه و بی‌سابقه دشمنان را نمونه دیگری از این فعالیت‌های استکبارستیزانه و ضدطاغوتی دانست که باید در ۱۶ آذر امسال مورد تأکید قرار بگیرد.

دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های مختلف کشور در شهر تهران و همچنین سراسر کشور برای حضور در برنامه ۱۶ آذر از رئیس جمهور و وزیر علوم دعوت کردند که در برنامه ۱۶ آذر حضور داشته باشند به خصوص دانشگاه‌های خارج از تهران اصرار زیادی دارند که رئیس جمهور در آن دانشگاه حضور پیدا کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تاکید کرد: واقعیت این است که هنوز در خصوص برنامه رییس جمهور تصمیم قطعی گرفته نشده و این تصمیم کاملاً به برنامه کاری و پر تراکم رئیس جمهور محترم بستگی دارد. اما به طور کلی امسال با توجه به پیگیری‌هایی که صورت گرفته و شرایط جدید توصیف شده و ابلاغیه‌های اعلام شده، شاهد برنامه‌های متعدد و متنوع در سطح کشور در روز ۱۶ آذر خواهیم بود.