جمعه, ۴ اسفند , ۱۴۰۲
Friday, 23 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

کارگاه آموزشی آشنایی و کار با سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک

قابل توجه دانشجویان محترم؛ پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار میکند: محتوای آموزش: آشنایی با فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛ عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛ فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛ آشنایی با پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)؛ فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛ آشنایی با برخی دیگر از سامانه‌ها و […]

قابل توجه دانشجویان محترم؛ پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار میکند:

محتوای آموزش:

آشنایی با فرایند دریافت پیشینه پژوهش؛
عضویت در سامانه ملی ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛
فرایند ثبت پایان‌نامه، رساله، و پیشنهاده؛
آشنایی با پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)؛
فرایند نام‌نویسی و کاربرد سامانه همانندجو؛
آشنایی با برخی دیگر از سامانه‌ها و پایگاه‌های اطلاعات ایرانداک.

تاریخ برگزاری: ۲۲ تیر ۱۴۰۰

لینک ثبت نام

پیوند برگزاری کارگاه پس از نام‌نویسی؛ از رایانامه info@email2.irandoc.ac.ir و شماره ۵۰۰۰۱۰۰۰۶۶۹۵۱۴ به رایانامه و شماره همراه کاربران نام‌نویسی شده فرستاده خواهد شد.