چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
کارگاه آموزش شبیه‌سازی افزار‌های نوری با نرم افزار کامسول در دانشگاه نوشیروانی بابل برگزار شد

کارگاه آموزش شبیه‌سازی افزار‌های نوری با نرم افزار کامسول به مدت ۸ جلسه ۱۵۰ دقیقه‌ای توسط مدرسه دانش، با همکاری دانشگاه‌های صنعتی نوشیروانی بابل، شهیدبهشتی، پژوهشگاه لیزر و پلاسما و ستاد فوتونیک و مواد پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، در این کارگاه آموزشی سرفصل هایی شامل: جلسه اول آشنایی با نرم افزار کامسول، جلسه دوم هندسه و ساخت مدل، جلسه سوم حل مسئله بازتاب نور، جلسه چهارم مثالی از پلسمون سطحی، جلسه پنجم پلسمون سطحی رونده، جلسه ششم فوتوآنودهای سلول فوتوالکتروشیمیایی، جلسه هفتم موجبر و جلسه هشتم آنالیز مودی و رفع اشکال به دانشجویان ارایه شد.

نرم افزار کامسول از جمله نرم افزارهای قدرتمند و کاربردی در زمینه طراحی، مدل سازی و بهینه کردن سیستم های اپتیکی- فوتونیکی است.

این نرم افزار قادر است مسائل مختلف الکترومغناطیسی را با ارائه نتایج مربوط به انتشار و آنالیز مدی به شکل گراف و تصاویر (عکس و ویدئو) حل کند که این امر محققان و دانشجویان را در درک بهتر مسائل یاری می دهد. حل معادلات در این نرم افزار براساس روش المان جزئی است و قابلیت مدل‌سازی قطعات نیمه هادی، سیستم های ذخیره انرژی، حل معادلات انتشار گرما و نیز بسیاری از مسائل کاربردی در رشته‌های مکانیک، عمران، و الکتروشیمی را دارد.

گفتنی است این کارگاه با پیشنهاد گروه فیزیک و همکاری دانشکده علوم پایه برگزار شده است.

ل.س ۴۲/ م. ع / ‏۱۳۶۰