یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
کاهش میزان دانشجویان شهریه پرداز به ۲۰ درصد | معاون اداری

معاون اداری و مالی وزارت علوم با اشاره به اینکه اعتبارات دولتی فقط جواب هزینه های جاری حقوق و دستمزد را می دهد گفت: طراحی یک مدل تامین اعتبار  مالی مولد برای دانشگاه ها ضرورت دارد. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر علی خطیبی در […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر علی خطیبی در اجلاس روسای دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و فناوری که در سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، گفت: تعداد دانشجویان شهریه پرداز ما کاهش یافته و به ۲۰ درصد رسیده و تعداد دانشجویان تحصیل رایگان به نسبت کل دانشجویان نیز ۸۰ درصد است.

وی گفت: شهریه ای که از دانشجوی شهریه پرداز می گیریم به اندازه سرانه هزینه آن دانشجو نیست و این نشان می دهد مباحث اقتصاد آموزش عالی نیازمند بررسی و موشکافی است.

خطیبی عنوان کرد: ما راهی جز این نداریم که برخی هزینه ها را به قیمت تمام شده حساب کنیم، اعتبارات دولتی ما باید برای ارتقای فعالیت پژوهشی و فرهنگی دانشگاهها استفاده شود نه هزینه های جاری.

وی گفت: هم اکنون حدود ۹۴ درصد از بودجه دانشگاه ها خرج حقوق و دستمزد و هزینه های پرسنلی می شود.

اعتباری که خرج پژوهش می شود سه درصد از کل بودجه دانشگاه است و دو درصد از بودجه دانشگاه نیز هزینه های دانشجویی است.

معاون اداری مالی و مدیریت منابع در مورد اعتبارات مقاوم سازی در دانشگاه ها اعلام کرد: ردیف بودجه ای در مورد م