چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
کسب رتبه نخست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان در شاخص اعتبارات

کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه موفق به کسب رتبه نخست در هزینه کرد منابع خارجی در بین ۲۲۶ کتابخانه دانشگاهی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات،‌ و فناوری شد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان با اعلام این خبر گفت: نتایج بررسی و رتبه‌بندی کتابخانه‌های دانشگاه ها و پژوهشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری براساس استاندارد NISO Z39.7 مربوط به سال تحصیلی ۱۳۹۸-۱۳۹۹ منتشر شده است.

دکتر روح اله خادمی گفت: همچنین براساس این رتبه‌بندی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه سمنان در شاخص مجموعه (شامل شمار عنوان همه کتاب‌های چاپی و الکترونیکی، نسخه‌های خطی، منابع دیداری و شنیداری، پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها، و گزارش طرح‌های پژوهشی) رتبه ۲۴ و با تعداد ۲۸ هزار و ۸۰۶ امانت و تمدید کتاب در شاخص خدمات رتبه ۱۹ را کسب و جز ده درصد کتابخانه های برتر در این شاخص ها قرار گرفته است.

ل.س ۴۲/ س.ر ۶۲