چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
کسب عنوان برتر دانشگاه کاشان در رتبه بندی تایمز موضوعی ۲۰۲۲

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان از کسب رتبه برتر این دانشگاه در رتبه بندی تایمز موضوعی ۲۰۲۲ خبر داد. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کاشان، دکتر مجید منعم زاده افزود: بر اساس اعلام اخیر این رتبه بندی دانشگاه کاشان در دو فیلد موضوعی در میان ۵۰۰ […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه کاشان، دکتر مجید منعم زاده افزود: بر اساس اعلام اخیر این رتبه بندی دانشگاه کاشان در دو فیلد موضوعی در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت.

وی مهمترین معیارهای این نظام رتبه‌بندی را، آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجه بین المللی ذکر کرد و گفت: دانشگاه کاشان در موضوع مهندسی و فناوری (مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک)، رتبه ۲۵۱-۳۰۰ جهان و در موضوع علوم پایه (فیزیک، شیمی، ریاضی و آمار، زمین‌شناسی و محیط زیست) رتبه ۴۰۰ تا ۵۰۰ جهان را کسب کرده است.

معاون پژوهشی و ارتباطات علمی دانشگاه کاشان افزود: این دانشگاه در موضوع مهندسی و فناوری در جایگاه رتبه دوم کشوری و همچنین دوم در میان دانشگاه های جامع کشور و در موضوع علوم پایه در جایگاه سوم کشور و دوم در میان دانشگاه های کشور قرار گرفت.

گفتنی است نظام رتبه‌بندی تایمز هر ساله رتبه‌بندی جامعی از بررسی اطلاعات بیش از ۱۵۰۰ دانشگاه از ۹۳ کشور جهان ارائه می‌دهد. موسسه تایمز در انگلستان به مدت ۸ سال است که اقدام به رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی می نماید. در سال های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰، این موسسه جهت تأمین داده های پژوهشی با نظام رتبه‌بندی رتبه‌بندی QS همکاری داشته است که ۲۰۰ دانشگاه برتر جهان را با ۶ شاخص ارزیابی می‌کرده است.

ل. م ۵۴/‏‬ س. ر ۶۲