دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
کسب مقام اول مسابقه بنیاد ملی نخبگان (ره نشان) در پروژه تولید آب از رطوبت هوا در مناطق کم رطوبت توسط دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان

تیم شرکت‌کننده دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان به سرپرستی علیرضا شریفی دبیر انجمن علمی گروه علوم و مهندسی آب، در مسابقه بنیاد ملی نخبگان (ره نشان) موفق به کسب مقام اول در پروژه تولید آب از رطوبت هوا در مناطق کم رطوبت شدند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه ولی‌عصر (عج) رفسنجان، ره نشان مسابقه ای مسئله‌محور است که توسط مؤسسه هدایت تخصصی رضوان شریف و با حمایت بنیاد ملی نخبگان و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری باهدف رفع نیازهای فناورانه صنعت کشور و نیز هدایت جریان انسانی توانمند و نخبه به سمت حل مسائل کشور در ۵ حوزه هوشمندسازی، معدن و مواد، سلامت، حمل‌ونقل و انرژی هرساله برگزار می شود.

در این مسابقات، ره نشان با همکاری شرکت‌های فناور و صنعتی به وسیله تعریف پروژه و راهبری تیم‌ها، زمینه جذب دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مستعد را تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان فراهم کرده است.

گفتنی است، علیرضا شریفی دبیر انجمن علمی گروه علوم و مهندسی آب به عنوان سرپرست تیم Golden Water در این مسابقات شرکت و با پروژه تولید آب از رطوبت هوا در مناطق کم رطوبت، موفق به کسب مقام اول از بین تمامی گروه‌های شرکت کننده شد.