یکشنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 29 January , 2023
کل بودجه پارک علم و فناوری استانها کمتراز نصف بودجه دانشگاه تهران

معاون فناوری و نوآوری آوری وزارت علوم گفت: بودجه دانشگاه تهران و اعتبار کل ۳۱ پارک علم و فناوری استانی نشان می دهد که بودجه کل پارک ها نصف بودجه دانشگاه تهران است. – به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، دکتر علی خیرالدین در اجلاس رؤسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، […]

– به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرنگار مهر ، دکتر علی خیرالدین در اجلاس رؤسای دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری با بیان اینکه ۲٫

۵ ماه تا پایان سال دانش بنیان ، تولید و اشتغال کار آفرین فرصت داریم، و این زمان را فرصت مناسبی برای وزارت علوم برای استفاده حداکثری از این سال دانست.

وی با طرح این سوال که چرا اعضای هیأت علمی دانشگاه ها وارد حوزه های فناوری و نوآوری نمی شوند، اظهار کرد: در شاخص نوآوری ایران در سال ۲۰۱۴ در رتبه ۱۲۰ جهانی بود و این جایگاه در سال ۲۰۲۱ در رتبه ۶۰ و در سال ۲۰۲۲ رتبه ۵۳ جهانی بوده است.

خیرالدین با بیان اینکه کشور در طی یک سال صعود ۷ پله ای را داشته است، ادامه داد: این در حالی است که رتبه جهانی تولید علم ایران ۱۵ بوده و فاصله ایجاد شده در نوآوری رتبه پنجاه و سوم و رتبه ۱۵ در تولید علم ناشی از تبدیل علم به فناوری و نوآوری و تجاری سازی فناوری است که در این حوزه ضعف داریم.

معاون فناوری وزارت علوم، مشکل اساسی در این زمینه را در نهادسازی و قانونگذاری ذکر کرد و یادآور شد: ایران در شاخص قانونگذاری حوزه فناوری و نوآوری در میان ۱۳۱ کشور، رتبه ۱۳۱ و در شاخص پیشرفتگی کسب و کارها رتبه ۱۱۵