شنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Saturday, 21 May , 2022
کمانداران اعزامی به یونیورسیاد معرفی شدند

اعضای تیم ملی تیراندازی با کمان دانشجویان ایران برای شرکت در رقابت های سی و یکمین یونیورسیاد دانشجویان جهان معرفی شدند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، بعد از پایان اردوهای انتخابی تیم ملی تیراندازی با کمان دانشجویان که در سایت تخصصی فدراسیون تیراندازی با […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی، بعد از پایان اردوهای انتخابی تیم ملی تیراندازی با کمان دانشجویان که در سایت تخصصی فدراسیون تیراندازی با کمان تهران برگزار شد، از سوی کادر فنی ۶ کماندار دختر و پسر برای شرکت در رقابتهای یونیورسیاد دانشجویان جهان معرفی شدند.

بنابراین گزارش شش دانشجوی کشورمان که در رشته کمان کامپوند در این مسابقات شرکت خواهند کرد به شرح زیر معرفی شدند.

در بخش پسران: کیارش فرزان، امیر محمد قربان زاده و رضا ده پرور

در بخش دختران: گیسا بایبوردی، بیتا عاشق زاده و فائزه جعفریان دهکردی

گفتنی است سی و یکمین دوره یونیورسیاد تابستانی دانشجویان جهان ۵ لغایت ۱۶ تیرماه سال جاری در شهرچنگدو کشور چین برگزار می‌شود.