یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
کنگره بین‌المللی فرهنگ و هنر در تمدن اسلامی برگزار می‌شود

دانشگاه هنر با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، نخستین کنگره بین‌المللی فرهنگ و هنر در تمدن اسلامی را با تمرکز بر شخصیت حضرت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم در هفته وحدت از ۲۷ مهر تا ۲ آبان سال ۱۴۰۰ معادل با ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۳ و ۴ تا ۹ […]

دانشگاه هنر با همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، نخستین کنگره بین‌المللی فرهنگ و هنر در تمدن اسلامی را با تمرکز بر شخصیت حضرت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم در هفته وحدت از ۲۷ مهر تا ۲ آبان سال ۱۴۰۰ معادل با ۱۲ تا ۱۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۳ و ۴ تا ۹ اکتبر ۲۰۲۱ در تهران و مشهد و جزیره کیش به‌صورت حضوری و مجازی برگزار می‌کند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه هنر، محورهای این کنگره عبارت‌اند از مباحث نظری پیرامون هنر و فرهنگ در تمدن اسلامی، تجلی شخصیت رسول الله (ص) در آثار هنری (نگارگری، خوشنویسی، شعر، ادبیات داستانی، انیمیشن، نمایش، سینما، معماری، هنرهای تزئینی و …)، جایگاه رسول الله (ص) در اتحاد اسلامی از دریچه فرهنگ و هنر، اهمیت و نقش نعت و منقبت رسول الله (ص) در هنر و ادبیات (منقبت‌خوانی، پرده خوانی، مدایح و …)، جمال و کمال رسول الله (ص) در قرآن کریم، تعاملات فرهنگی در جوامع اسلامی با تکیه بر سنت رسول الله (ص) (با رویکردهای ارتباط فرهنگی، قوم‌نگاری و گردشگری)، ظرفیت‌های جهان اسلام در توسعه ارتباط و تقریب از طریق گردشگری مذهبی.

گفتنی است؛ سالن‌های مجازی همایش از ۲۷ مهرماه سال جاری فعال و در دسترس خواهند بود.

ل. س ۴۲/ س. ر ۶۲