چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
گسترش همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با کشورهای همسایه، منطقه و جهان

مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در راستای بین‌المللی‌سازی فعالیت‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای و اجرای تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی و بین‌المللی منعقده با دانشگاه پیتشت رومانی و دانشگاه پاریس ۱۳ فرانسه، طبق توافقات به عمل آمده تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه به کشور رومانی اعزام می شوند. به گزارش […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه فنی و حرفه‌ای،  فرج‌الله طالبی گفت: با عنایت به از سرگیری رویدادهای حضوری علمی و بین‌المللی در دوران پسا کرونا درخصوص تبادل اساتید، مجوز اعزام ۲۵ نفر از اعضای هیأت علمی به همراه ۱ نفر سرپرست گروه اعزامی این دانشگاه به منظور شرکت در کارگاه‌های آموزشی در صنایع خودروسازی و قطعه سازی به ویژه گیربکس‌های اتوماتیک و الکترونیک خودرو، و بازدید از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها، تبادل تجربیات با اساتید گروه‌های فنی و مهندسی و همچنین تدریس به دانشجویان دانشگاه پیتشت رومانی برنامه ریزی شده است.

طالبی ادامه داد: تسلط به زبان انگلیسی، فعالیت تمام وقت در دانشگاه، ارتباط رشته تخصصی و تدریس در آن رشته، ذخیره امتیاز پژوهشی، سابقه خدمت کمتر از ۲۷ سال، تسلط به کامپیوتر و نرم افزارهای تخصصی رشته خود شاخص‌های انتخاب اساتید قلمداد می‌شود.

مدیرکل دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه با اشاره بر اینکه طی فرایندی لیست اساتید در ۴ گروه مورد نظر بر حسب شاخصه‌های اعلام توسط مرکز امور مدرسان معاونت آموزشی به منظور سنجش سطح زبان انگلیسی در اختیار دفتر قرار گرفت، گفت: مصاحبه به زبان انگلیسی به ترتیب با ۱۰ نفر اول هر گروه انجام شد. در هر گروه چند نفر به دلایل شخصی از قبیل ابتلاء به کرونا، عدم تمایل به حضور در رویداد، عدم آشنایی با زبان انگلیسی از حضور در این رویداد بین‌المللی انصراف دادند و در نهایت از هر رشته شش نفر از اعضای هیأت علمی انتخاب شدند.

وی گفت: در پایان اسامی ۲۵ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه در رشته‌های چهارگانه به همراه ۱ نفر سرپرست گروه جمعاً ۲۶ نفر، انتخاب و پس از طی مراحل اخذ مجوز از وزارت متبوع و مراجه ذیربط در نیمه دوم آبان سال جاری اعزام خواهند شد.طالبی تأکید کرد: کلیه هزینه‌های اعزام هیأت (هزینه‌های برگزاری دوره آموزشی، پرواز رفت و برگشت، اقامت، و پذیرایی) از گرنت بین‌المللی تأمین و پرداخت خواهد شد.

وی در پایان اذعان داشت: دفتر بین‌الملل در اقدامات پیش رو اعزام اعضای هیأت علمی سایر رشته‌ها را به کشورهای طرف قرارداد از جمله فرانسه، آلمان، اتریش، کره جنوبی، و جذب دانشجویان غیرایرانی شهریه پرداز و همچنین برگزاری دوره‌های توانمندسازی مدرسان برای اساتید دانشگاه‌های همتا در کشورهای همسایه و مسلمان را در برنامه‌های خود دارد.

ل. س ۴۲. س. ر ۶۲