دوشنبه, ۲ خرداد , ۱۴۰۱
Monday, 23 May , 2022
گشایش نمایشگاه خیریه« عیدونه» در دانشگاه تبریز

نمایشگاه خیریه عیدونه که به خاطر شیوع ویروس کرونا بیشتر به صورت مجازی برگزار می شود، در چند غرفه از آثار هنری و صنایع دستی دانشجویان از جمله (گل و گیاه، نقاشی، غرفه شما، فرفره، قاب و تخم مرغ، کارت پستال، جرم و سفال و… امروز ۱۷ اسفندماه در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز افتتاح […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه تبریز، نمایشگاه خیریه عیدونه که به خاطر شیوع ویروس کرونا بیشتر به صورت مجازی برگزار می شود، در چند غرفه از آثار هنری و صنایع دستی دانشجویان از جمله (گل و گیاه، نقاشی، غرفه شما، فرفره، قاب و تخم مرغ، کارت پستال، جرم و سفال و… امروز ۱۷ اسفندماه در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز افتتاح شد.

نمایشگاه خیریه «عیدونه» هر ساله در اسفندماه از سوی کانون خیریه آینه دانشگاه تبریز بیشتر با هدف تشویق دانشجویان و دانشگاهیان برای مشارکت در فعالیت‌های امور خیریه، کمک به کودکان بی سرپرست و بد سرپرست و به ویژه کودکان مبتلا به سرطان بیمارستان کودکان تبریز و کمک به قشر نیازمند جامعه برای بازدید علاقمندان دایر می شود که عواید حاصل از فروش آثار هنری و فرهنگی این نمایشگاه و به ویژه کمک های خیریه جمع شده در این نمایشگاه برای امور خیریه اعطا می شود.

این گزارش حاکی است: این نمایشگاه از امروز لغایت ۲۶ اسفندماه از ساعت ۳۰: ۹ صبح تا ۱۵ بعداز ظهر برای بازدید علاقمندان دایر است.

یادآور می شود: کانون آینه دانشگاه تبریز در سال ۸۶ با هدف بررسی و تبیین علمی و جامعه شناسی مسئله فقر در سطح دانشگاه و جامعه و ارائه راهکارهای مبارزه با آن و تلاش برای رسیدن به جامعه‌ای با شاخص‌های فرهنگی بالا، آشناسازی قشر دانشجو با مسئله محرومیت‌زدایی، ترویج فرهنگ نوع دوستی در بین دانشجویان و آسیب‌شناسی گروه‌های نیازمند در جامعه فعالیت خود را در این دانشگاه آغاز کرده است.