چهارشنبه, ۱۰ آذر , ۱۴۰۰
Wednesday, 1 December , 2021
۲۵۰ نفر به ظرفیت اسکان دانشگاه سمنان اضافه شد

با حضور رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ،سرای فرزانگان ۴ دانشگاه سمنان به بهره برداری رسید و ۲۵۰ نفر به ظرفیت اسکان دانشجویی این دانشگاه اضافه شد. به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، رئیس دانشگاه سمنان در این آیین افتتاح گفت: این سرا در چهار طبقه و با زیر […]

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه سمنان، رئیس دانشگاه سمنان در این آیین افتتاح گفت: این سرا در چهار طبقه و با زیر بنای سه هزار و ۱۷۰ متر مربع ساخته و ظرفیت اسکان ۲۵۰ دانشجو را داراست.
دکتر مسعود نصیری زرندی افزود: این خوابگاه دانشجویی از محل تسهیلات بانک تجارت، اعتبارات دانشگاه سمنان و با مشارکت صندوق رفاه دانشجویان وزارت عتف با ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه ساخته و به بهره برداری رسیده است.
دکتر نصیری اظهار داشت: ساخت سرای فرزانگان چهار دانشگاه سمنان از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و دارای سالنهای رایانه، مطالعه و ساختمان خشکشویی مطابق با استاندارد های خوابگاهی است.
رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه توجه هرچه بیشتر به ارتقای کیفیت محیط های خوابگاهی دانشجویی از اهداف و راهبردهای دانشگاه سمنان است افزود: دانشگاه سمنان در چشم انداز خود ایجاد و ساخت سراهای دانشجویی با استفاده از ظرفیت خیرین، صندوق رفاه و مشارکت با نهادهای مالی را در دستورکار قرار داده است.