چهارشنبه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۱
Wednesday, 18 May , 2022
۲۵ درصد دانشجویان خارجی در ایران، افغانستانی هستند

معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان گفت: ۲۵ درصد دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های ایران را دانشجویان افغانستانی تشکیل می‌دهند. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر محمدجواد سلمان پور در گفت وگویی تلویزیونی درباره دانشجویان افغانستان که در ایران مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان امور دانشجویان، دکتر محمدجواد سلمان پور در گفت وگویی تلویزیونی درباره دانشجویان افغانستان که در ایران مشغول به تحصیل هستند، اظهار داشت: از کل دانشجویان بین الملل که در ایران تحصیل می کنند، بیش از ۲۵ درصد از آنها دانشجویانی از افغانستان هستند که به سه طریق امکان تحصیل در کشور پیدا کرده اند.

وی درباره این سه روش خاطرنشان کرد: عده ای از طریق شرکت در کنکور سراسری ایران وارد دانشگاه می شوند، تعدادی دیگر از دانشجویان افغانستان با پرداخت شهریه مشغول تحصیل هستند. تعداد محدودی از این دانشجویان نیز از طریق بورسیه وارد دانشگاه های کشور شده اند.

سلمان پور با بیان اینکه سازمان امور دانشجویان با چالش ها و مشکلات متعددی درباره دانشجویان افغانستانی و سایر کشورها رو به رو است، تاکید کرد: این چالش ها و مشکلات شناسایی شده و با اولویت بندی در حال رفع آنها هستیم. تعامل بین دستگاه ها به طور قطع در حل این چالش ها و مشکلات کمک موثری می کند تا بتوانیم همه این چالشها را از سر راه برداریم.

معاون بورس و امور دانشجویان خارج سازمان امور دانشجویان درباره مقاطع تحصیلی دانشجویان افغانستان گفت: دانشجویان افغانستانی از هوش بالایی برخوردار هستند و بسیاری از نخبگان این کشور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های ایران تحصیل می کنند.

وی تاکید کرد که برخی از آنها، دانشجوی دکتری برجسته ای هستند که آینده خوبی در کشور خود دارند.