دوشنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۲
Monday, 26 February , 2024

اطلاعیه ها

حـضور پُـرشور دانـشگاهیان دانـشگاه بین‌المللی چابهار در راهپیمایی “بیست و دوم بهمن” دیدار صمیمانه دکتر بادپا سرپرست دانشگاه با تیم حفاظت فیزیکی دانشگاه بین‌المللی چابهار حضور مدیران و مسئولین شهرستان چابهار و دشتیاری در محفل فارغ التحصیلان بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه بین‌المللی چابهار 💠جشن فارغ‌التحصیلی بیش از ۸۰ دانشجو ایرانی و غیر ایرانی دانشگاه بین‌المللی چابهار برگزار شد 💠مراسم گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر و مبعث رسول اکرم(ص) به میزبانی دانشگاه بین‌المللی و هئیت فاطمه الزهرا سازمان منطقه آزاد چابهار برگزار شد 🇮🇷 پیام تبریک دکتر عبدالغفور بادپا سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار به مناسبت آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند : 🔅 دانشگاه بین‌المللی با همکاری کانون بسیج اساتید چابهار برگزار می کند :

۷ اثر در جشنواره کتاب سال دانشجویی برگزیده شد
بنابر اعلام دبیرخانه جشنواره، امسال ۵۱۸ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که ۸۷ درصد آثار مربوط به دانشجویان دانشگاه‌های دولتی، ۱۰ درصد مربوط به دانشجویان دانشگاه آزاد و ۳ درصد متعلق به دانشجویان سایر مراکز آموزش عالی بوده است.
نویسنده : علی بخشایشی منبع : مهر

اختتامیه بیست و ششمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی ۲۸ آبان در دانشگاه تهران برگزار می شود.

این جشنواره به همت جهاد دانشگاهی در سطح دانشگاه و حوزه علمیه برگزار می‌شود و شرط اولیه شرکت در آن تولید آثار همزمان با تحصیل است.

جشنواره در اردیبهشت ماه ۹۸ آغاز به کار کرد و متقاضیان تا پایان تیر ماه آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کردند.

از بین آثار رسیده به جشنواره امسال ۷۵ درصد مؤلفان از دانشجویان مرد و ۲۵ درصد از خانم‌ها بوده‌اند. مقطع تحصیلی دانشجویان مؤلف به ترتیب ۶۴ درصد دکترا، ۲۵ درصد کارشناسی ارشد و ۱۱ درصد کارشناسی است.

۵۱۸  اثر در ۶ گروه اصلی شامل علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، هنر و معماری، پزشکی و دامپزشکی و کشاورزی  و منابع طبیعی و ۵ موضوع ویژه تقسیم بندی شدند و فرایند داوری انجام شد.

در نهایت ۷ اثر به عنوان برگزیده و ۱۴ اثر به عنوان آثار شایسته تقدیر معرفی شدند که در برنامه اختتامیه که روز ۲۸ آبان برگزار می‌شود از آنها تجلیل می شود.