یکشنبه, ۲۵ مهر , ۱۴۰۰
Sunday, 17 October , 2021
۷ مقاله با موضوع Covid-۱۹ در مجلات JCR چاپ شد

بر اساس گزارش پایگاه WoS طی دو سال اخیر و با توجه به شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، تعداد ۷ مقاله توسط پژوهشگران دانشگاه خلیج فارس با موضوع Covid-۱۹ در مجلات JCR به چاپ رسید. به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه خلیج فارس، بر اساس گزارش برگرفته از پایگاه WoS […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دانشگاه خلیج فارس، بر اساس گزارش برگرفته از پایگاه WoS طی دو سال اخیر و با توجه به شرایط همه گیری ویروس کرونا، تعداد ۷ مقاله با نام آدرس دانشگاه خلیج فارس در این پایگاه نمایه شده است، که تمامی این مقالات از دسته مجلات JCR است.

با توجه به گزارش مذکور، میتوان به طور ویژه به مقاله ی اخیر دکتر امیرحسین احمدی اشاره کرد که این مقاله در Scientific Reports یکی از مجلات زیر مجموعه Nature به چاپ رسیده است.