سه شنبه, ۳ خرداد , ۱۴۰۱
Tuesday, 24 May , 2022
‌‌‌‌‌معاون پژوهشی وزارت علوم بر ضرورت توسعه همکاری دانشگاه‌ها با صنعت تاکید کرد/ معرفی ۶۱ شرکت به عنوان همکاران دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور

معاون پژوهشی وزارت علوم در خصوص اهمیت تعامل صنعت و دانشگاه عنوان کرد: نقش پژوهش در توسعه جوامع هر روز بیشتر می‌شود و با توجه به نقش آفرینی دانشگاه ها و پژوهشگاه‌ها در این موضوع، لزوم ارتباط آن‌ها با بخش صنعت کشور و دستگاه‌های اجرایی در سال‌های اخیر بیش‌ از پیش پر رنگ شده است. […]

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر پیمان صالحی اظهار داشت: رسالت اصلی دانشگاه‌ها در تحقق اقتصاد مقاومتی رفع نیازها و مشکلات داخلی و بی‌نیاز کردن کشور از وابستگی‌های خارجی علمی و تخصصی است. این موضوع تنها از طریق گسترش منطقی و سیستماتیک ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت امکان پذیر خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه در این مسیر اهمیت معرفی و تقدیر از همکاران صنعتی و اجرایی برتر دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در راستای توسعه بیش از پیش فعالیت‌های مشترک با این همکاران بسیار ضروری است گفت: با توجه به مکاتبات صورت گرفته، ۶۱ همکار صنعتی از دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی شده‌اندکه حاصل آن در مجموعه‌ای حاضر تدوین شده است.

دکتر صالحی با اعلام اینکه همکاران صنعتی و اجرایی برگزیده معرفی شده در این مجموعه تنها گوشه‌ای از صدها شرکت فعال در همکاری با دانشگاه‌های کشور هستند اظهار امیدواری کرد: با گسترش اینگونه همکاری‌ها شاهد اثربخشی تحقیقات دانشگاهی در پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت باشیم. ‌‌‌