پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024
بازدید سفیر فنلاند از ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های آموزشی دانشگاه بین‌المللی چابهار

سفیر فنلاند در بازدید از دانشگاه بین‌المللی چابهار با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های آموزشی این دانشگاه از نزدیک آشنا شد. به گزارش روابط عمومی و بین الملل دانشگاه بین‌المللی چابهار، کاری کاهیلوئوتو سفیر جمهوری فنلاند روز سه‌شنبه با حضور در دانشگاه بین‌المللی چابهار، از بخش‌های مختلف این دانشگاه بازدید کرد. سفیر فنلاند در این بازدید ضمن […]

سفیر فنلاند در این بازدید ضمن ملاقات با ناصر آبروِش سرپرست دانشگاه بین‌المللی چابهار، با ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های آموزشی این دانشگاه آشنا شد.

گفتنی است در این بازدید حسن کرابی رئیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در منطقه آزاد چابهار و فرشید بیات مشاور بازرگانی سفارت فنلاند در تهران سفیر فنلاند را همراهی ‌کردند.

دانشگاه بین المللی چابهار در مسیر دانشگاه نسل چهارم

روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه