پنج شنبه, ۹ فروردین , ۱۴۰۳
Thursday, 28 March , 2024

مراسم سوگواری شهادت حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه بین المللی چابهار برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی چابهار مراسم سوگواری شهادت حاج قاسم سلیمانی با حضور سرپرست دانشگاه و کلیه همکاران در ساختمان اداری این مرکز  برگزار شد در ادامه سرپرست دانشگاه جناب آقای دکتر ناصر آبروش به همراه جمعی از مدیران دانشگاه و تعدادی از دانشجویان با حضور در محل سپاه پاسداران این شهر ضمن ادای احترام به مقام شامخ این شهید بزرگوار شهادت غرور آفرین نماد غیرت، مجاهدت و مقاومت اسلامی سردار رشید اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به رهبر معظم انقلاب، ملت شریف ایران، آزادگان و مستضعفان جهان تبریک و تسلیت عرض نمودند.