شنبه, ۱۲ آذر , ۱۴۰۱
Saturday, 3 December , 2022
۲۰ درصد رشته های دانشگاهی نیاز محور می شوند | معاون آموزشی

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۲۳دانش معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد: در صورت تصویب در شورای گشترش آموزش عالی ۲۰ درصد رشته های دانشگاهی نیاز محور خواهند شد. – قاسم عموم عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تغییر در نظام جامع تخصیص رشته های دانشگاهی گفت: یک مصوبه ای دراین […]

چهارشنبه، ۲ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۵۲۰۲۲-۱۱-۲۳دانش

– قاسم عموم عابدینی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تغییر در نظام جامع تخصیص رشته های دانشگاهی گفت: یک مصوبه ای دراین خصوص قرار است در شورای گسترش آموزشی عالی تصویب شود که به موجب آن ۲۰ درصد رشته های دانشگاهی نیاز محور خواهند شد.

وی با بیان اینکه این مصوبه هنوز تصویب نشده و در جلسه آینده شورای گسترش آموزش عالی مطرح و در صورت تصویب اجرایی خواهد شد افزود: اما توافق کلی انجام شده این است که رشته های دانشگاهی ما نیاز محور شوند.

معاون آموزشی وزارت علوم افزود: برنامه محوری به این صورت است که به عنوان مثال یک برنامه ای نیاز کشور بوده و باید ۵ سال اجرا شود، رشته ای که شکل می گیرد مرتبط با این برنامه خواهد بود وقتی مرتبط به این برنامه است با اتمام آن، آن رشته از بین رفته و رشته جدیدی ایجاد خواهد شد.

به گزارش سایت قطره و به نقل ازمهر، پیش از این معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرده بود: از سال آینده ۲۰ درصد از پذیرش دانشجویان دکترا به صورت استاد محوری خواهد بود.

آخرین اخبار سرویس:

۲۰ درصد رشته های دانشگاهی نیاز محور می شوند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.