لوگو دانشگاه بین المللی چابهار
شنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۳ , ۰۰:۴۹:۴۹

به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از نیشابور، عبدالحسین کلانتری امروز در دومین همایش ملی سلسله الذهب که در سالن همایش های دانشگاه نیشابور برگزار شد، اظهار کرد: در تاریخ کهن، نیشابور را نشانه و عصاره تمدن ایرانی و اسلامی می دانند و این برگ زرینی و درخشانی بر تارک این سرزمین است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: وجب به وجب این سرزمین سرشار از خاطره های تمدنی است.

بزرگانی که در علوم مختلف اولین ها بودند.

این تاریخی است به جا مانده از حضور حضرت رضا(ع) در این سرزمین و ما امروز میراث دار این فیض عظیم هستیم.

ورود امام رضا(ع) بزرگترین نقطه عطف تاریخ ایران  وی ادامه داد: اگر بخواهیم بزرگترین و مهمترین نقطه عطف ایران، خراسان بزرگ و  نیشابور را رصد کنیم ورود حصرت رضا(ع) به این مرز و بوم بوده است.

کلانتری ابراز کرد: تاثیرات شگرف ورود حضرت رضا(ع) بزرگترین نقطه عطف تاریخی در ایران به طور عام و به طور خاص در خراسان و نیشابور است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد: حدیث سلسله الذهب مسیر سعادت را روش می کند یک حدیث کوتاه شفاف و مجمل که مستقیم و غیرمستقیم سبب شد جریان های فکری مختلف، تحت تاثیر حضور پربرکت امام رضا در این سرزمین رشد پیدا کنند.