یکشنبه, ۱۶ بهمن , ۱۴۰۱
Sunday, 5 February , 2023
۳۵ درصد اعضای هیئت علمی و ۵۵ درصد دانشجویان کشور خانم هستند

چهارشنبه، ۲۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۰۰۲۰۲۳-۰۱-۱۱سیاسی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه موفقیت های علمی بانوان کشورمان بی نظیر است، گفت: ۳۵ درصد اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و ۵۵ درصد دانشجویان کشور را بانوان تشکیل می دهند. – به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری […]

چهارشنبه، ۲۱ دی ۱۴۰۱ ساعت ۱۸:۰۰۲۰۲۳-۰۱-۱۱سیاسی

– به گزارش  گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، علی خطیبی معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم ، در آیین گرامی داشت روز زن و مقام مادر که در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، امروز (چهارشنبه)، با حضور فخرالسادات نصیری مشاور وزیر علوم در امور زنان و خانواده و جمعی از بانوان ستادی این وزارت در سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، ضمن تبریک میلاد با سعادت و سراسر نور، معنویت و معرفت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اتفاقات بسیار مبارکی در حوزه تکریم و کرامت بانوان رخ داده است.

وی افزود: پس از انقلاب شکوهمند اسلامی حرف های جدیدی از جمهوری اسلامی به جهان مخابره شد که یکی از آنان در حوزه کرامت مقام زن بود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم خاطرنشان کرد: در جمهوری اسلامی ایران، زن با حفظ کرامت و شأنیت خود سخت ترین کارهایی که در جامعه وجود دارد را به عهده می گیرد.

برچسب ها: وزارت علومتحقیقات و فناوریحضرت فاطمه زهرااعضای هیئت علمیوزارتبانواناعضای هیئت علمی دانشگاه ها

آخرین اخبار سرویس:

۳۵ درصد اعضای هیئت علمی و ۵۵ درصد دانشجویان کشور خانم هستند

همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.